Admitere 2020

De ce să studiezi cu noi?
- pentru că USV - FSE va avea grijă să crești și să te dezvolți pe măsura potențialului tău!
- pentru că USV - FSE îți deschide oportunități de studiu în spații educaționale europene (peste 25 acorduri ERASMUS)
- pentru că USV - FSE te va susține în învățare cu laptop sau tabletă

Facultatea de Științe ale Educației organizează concurs de admitere, pentru sesiunea iulie și septembrie 2020, la următoarele programe de studii:

Licență:
1. Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar - învățământ cu frecvență (IF), durata studiilor 3 ani/180 de credite, 100 de locuri (buget și taxă)
2. Psihologie - învățământ cu frecvență (IF), durata studiilor 3 ani/180 de credite, 50 de locuri (buget și taxă)

Masterat:
1. Consiliere Școlară și Educație Emoțională - învățământ cu frecvență (IF), durata studiilor 2 ani/ 120 de credite,  50 de locuri (buget și taxă)
2. Managementul Instituțiilor Educaționale - învățământ cu frecvență (IF), durata studiilor 2 ani/ 120 de credite, 50 de locuri (buget și taxă)

Conversie Profesională:
1. Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar - învățământ cu frecvență (IF), durata studiilor 2 ani/ 120 de credite, 80 de locuri (taxă)

Admitere


3500 de laptopuri și tablete pentru viitorii studenți ai USV
La FSE vei avea acces la burse Erasmus, facultatea are peste 25 de acorduri care vor deschide oportunități de învățare în spații educaționale europene.
Pe parcursul studiilor studenții pot beneficia de burse de performanță, burse de merit, burse sociale sau burse de voluntariat.

PROMEHs

PROMEhs

noutatile zilei

De ce să studiezi cu noi? - pentru că USV - FSE va avea grijă să crești și să te dezvolți pe măsura potențialului tău! - pentru că USV - FSE îți...
Program EURO 200 - 2020 Anunt EURO 200 - 2020 Cerere&Declaratie EURO 200 - 2020

Ghidul studentului

ghid_stud

vizitatori

Avem 2 vizitatori online